Follow Pena Hiburan

Fida Ibrahim Dicemuh Peminat Gara Gara Berpakaian Ketat Dan Seksi


Fida Ibrahim
Kali ni, Fida Ibrahim pula menjadi cemuhan peminat gara gara berpakaian ketat dan seksi.
 
Mengikut arahan jurugambar adalah alasan beliau sebelum ini apabila beliau sering mengambil gambar dan memperagakan pakaian muslimah yang ketat dan menjadi model bagi sesetengah pereka yang memerlukan beliau sebagai model.

 Walaupun peminat mencemuh dan juga menganggap beliau sebagai seorang yang berpura pura mengenai penampilan beliau yang hanya kelihatan muslimah sejati tetapi sebenarnya adalah sebaliknya beliau tidak pernah menggangap cemuhan itu sebagai satu ancaman dan hanya mengganggap sebagai cabaran dunia artis. 
Namun dari masa ke masa semakin jelas keperibadian beliau yang mana  peminat semakin menjumpai asas mereka mencemuh beliau. 
 

 Apabila fesyen pakaian yang dipakainya seolah olah sudah mula memakai pakaian ketat yang mengikut bentuk badan beliau. Dikhabarkan fesyen tersebut bukanlah ketika disesi pengambaran.


Sekali lagi isu pakaian ketat kini mula panas setelah pelbagai tomahan dan kritikan dari peminat sehingga meluahkan perasaan berbau tak gunalah pakai tudung jika pemakai memakai pakaian ketat ketat dan sendat. Kalau nak pakai ketat, baik buka tudung tuh!


Adakah artis kini memakai tudung atau hijab untuk berfesyen dan bukan untuk ke arah menjadi muslimah yang berakhlak mulia.....Jangan cakap..biar pakai ketat asalkan hati baik...

Gambar gambar di bawah ini lah yang menyebankan Fida teruk di kutuk peminatnya sendiri.
No comments:

Post a Comment