Follow Pena Hiburan

Akhirnya Jue Aziz Buat Kenyataan Tentang Anak

Setelah riuh di laman sosial tentang kehadiran bayi lelaki yang bernama Darwisy, akhirnya Jue Aziz tampil membuat kenyataan akhbar tentang anak tersebut.

Artikel Berkaitan

Jue menepis semua andaian dan tomahan yang mengatakan itu adalah anaknya sebaliknya menyatakan Darwisy sememangnya anak angkatnya dan ibu bapa bayi tersebut terdiri daripada keluarga susah.
Sudah hampir setahun saya menjaganya, nama dia Darwisy Naufal. 26 September ini genaplah setahun usianya. Dia adalah anak kenalan saya, ibu bapanya orang susah, jadi saya ambil dia sebagai anak angkat saya.

Jika benar Darwisy itu anak saya, tidak tergamak untuk saya menidakkan kehadirannya dalam hidup saya. Saya bukan sekejam itu.
 

Berkongsi lebih lanjut mengenai bayi comel itu, Jue akui telah menyusukan Darwisy untuk beberapa kali dan menjalani urutan tertentu bagi memastikan dirinya mempunyai susu badan yang cukup.


Alhamdulillah, saya dapat menyusukan dia sehingga kenyang untuk beberapa kali bagi memenuhi syarak. Selain itu saya turut berurut bagi memastikan saya ada susu badan yang cukup.
Bagaimanapun, kini Jue sudah berhenti memberikan susu badan kepada Darwisy dan bayi comel tersebut difahamkan hanya minum susu formula seperti kanak-kanak lain.

 sumber: sinarharian

No comments:

Post a Comment